Tobleronemousse

Ingredienser

3 dl grädde
3 dl vaniljkesella
200 g toblerone

Garnering
Mörk kvalitetschoklad

Gör så här

Visa grädden, vänd ner vaniljkesellan. Smält Tobleronen och vänd ner gräddblandningen i den smälta chokladen. Ställ kallt i 2-3 timmar. Avnjutes kall.


Eftersom det i Finland inte finns 3dl vispgräddsburkar så tog jag två 2,5dl och den överblivna grädden vispade jag som sådan och använde till garnering:)


Kommentarer
Postat av: Linda

Mmm... Var den lika god som den ser ut??

2010-04-25 @ 10:56:23
URL: http://lindasgottochblandat.blogg.se/
Postat av: sabsa

Jodå, den var helt underbar. Dock gjorde jag en liten miss i och med att jag valde naturell kesella i butiken istället för vanilj och den blev lite syrligare än tänkt. Tror nog hårt på att vaniljkesellan är bättre! Det är värt att pröva för det tar på sin höjd 10 min att förbereda den och sen att orka vänta medan den stelnar i kylen...

2010-04-25 @ 13:08:34
URL: http://sabsa.blogg.se/
Postat av: Linda

Jo, vaniljkesellan e ju som mer mot efterrätter medan naturell e för matlagning! Bättre lycka nästa gång. Men jag visst int att Kesella ha tagi steget till lilla Finland!? =)

2010-04-25 @ 17:18:39
URL: http://lindasgottochblandat.blogg.se/
Postat av: sabsa

int kesella men kvark, du ha nån gång sagt att de e motsvarande på ett ungefär. Men ja kalla de kesella fö de sto de i receptet. Men det gick att äta mycket mer av efterrätten när den int va så himla söt ;D

2010-04-25 @ 17:58:10
URL: http://sabsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0