Tobleronemousse
Ingredienser
3 dl grädde3 dl vaniljkesella
200 g toblerone
Garnering
Mörk kvalitetschoklad
Gör så här
Eftersom det i Finland inte finns 3dl vispgräddsburkar så tog jag två 2,5dl och den överblivna grädden vispade jag som sådan och använde till garnering:)
Mmm... Var den lika god som den ser ut??
Jodå, den var helt underbar. Dock gjorde jag en liten miss i och med att jag valde naturell kesella i butiken istället för vanilj och den blev lite syrligare än tänkt. Tror nog hårt på att vaniljkesellan är bättre! Det är värt att pröva för det tar på sin höjd 10 min att förbereda den och sen att orka vänta medan den stelnar i kylen...
Jo, vaniljkesellan e ju som mer mot efterrätter medan naturell e för matlagning! Bättre lycka nästa gång. Men jag visst int att Kesella ha tagi steget till lilla Finland!? =)
int kesella men kvark, du ha nån gång sagt att de e motsvarande på ett ungefär. Men ja kalla de kesella fö de sto de i receptet. Men det gick att äta mycket mer av efterrätten när den int va så himla söt ;D