Mardrömsfärd och ett löfte

Nu har vi inte uppdaterat på ett par dagar. Vi har inte haft tid med det, det är stressigt det här med semester. Nu tänkte jag däremot skriva och berätta om vad som hänt sedan senast. Vi har lämnat ett regnigt Krabi bakom oss och via PhiPhi tagit oss tillbaka till Karon/Kata, vi bor någonstans mitt emellan. "Taxi"färden till båten är ett kapitel i sig och vi kommer att visa en film på det. Man märker att jag faktiskt tyckte att det var rätt obehagligt då jag upprepade gånger lovar dyrt och heligt att jag SKA ligga på stranden resten av resan och inte hitta på fler dumheter. Det var verkligen en mardrömsfärd så det löftet har vi hittills hållit, men nu är vi rastlösa och ska iväg till Patong ikväll. Då ni ser vrålåket vi tog oss 30 km med på motorvägar och allt fattar ni nog varför. Dessutom kändes det som om den skulle vinka omkull i kurvorna, ställvis klippte vi 4 körfiler på en gång och körde på fel sida om refugen vid ett par tillfällen.
 
Det tidigare nämnda vrålåket
 
 
 
Då vi äntligen kommit till Karon var vi trötta och hungriga och ville bara hitta någonstans att bo så snabbt som möjligt att vi inte ens kollade hur rummet såg ut. MISSTAG!! Det var mögligt, unket, luktade skit, det var svårt att andas där och ja...vi sov i alla fall där en natt med påföljden att vi båda har lite halsont, hostar, nyser och har täppta näsor. Men fort som attan bytte vi hotell och nu har vi hittat ett mysigt som heter Fantasy Hill Bungalow. Det är ingen överdriven lyx, men rummet är rent, torrt och hyfsat fräscht och det räcker gott och väl åt oss då vi ändå inte ska tilbringa så mycket tid där. Igår hade vi en myr- och kackerlacksinvasion dock. Det visar sig att man inte ska äta frukt på rummet (särskilt inte mango som är riktigt sött) och slänga resterna i sopkorgen för ohyran känner av lukten på långa vägar och tar sig in för att äta. Vi lärde oss det ganska fort och sedan dess har det varit lugnt i vårt rum! =)
 
Här i Karon har vi nu tillbringat två härliga dagar på stranden och njutit allt vad vi hunnit. Ikväll blir det en resa till Patong för att se vad shoppingen där har att erbjuda och imorgon blir det stranden igen. Sedan är det tyvärr dags för hemfärd. Det är med blandade känslor som vår resa närmar sig sitt slut. Vi älskar att vara här och njuter som bara den, samtidigt är det ju något tryggt med vardagens rutiner som man längtar till litegrann (i smyg). 
 
Det här har våra två dagar i Karon bestått av; solbad och böcker
Sitter nu på vår veranda och njuter av de sista solstrålarna och förbereder en resa till Patong.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0