På nya äventyr!! del II

Vi gick från caféet och lyckades faktiskt efter några stopp för att fråga om det var rätt båt ta oss ombord på båten till Krabi. Där rycktes våra väskor ifrån oss och bars upp för några trappor. De är snälla thailändarna! Vi satte oss ute på däck med benen dinglandes överbord. Vi hade ingen aning om hur länge resan skulle ta eller hur det skulle se ut då vi kom iland. Efter 40 minuters färd frågade vi en passagerare från Thailand om han visste hur länge det var kvar av resan. 20 min var svaret vi fick. Det tog 50 min.... Det är inte lätt det här med kommunikation...
Ivrig att få komma iväg på nya äventyr =)
 
Väl framme vid hamnen gick vi längs en lång, lång pir. Inne i terminalen, eller vad man nu ska kalla det, frågade vi runt lite om hotell och taxi till Ao Nang. Då träffade vi två trevliga argentinare med vilka vi delade en taxi till Ao Nang. Väl där hjälptes vi åt för att hitta ett hotell. De hittade en annan argentinare som bodde för 300 bath och vi gick till det hotellet för att se vad det var för nåt. Då vi fått alla bekvämligheter vi ville ha landade vi på 800 bath, vilket vi ändå tycker är helt okej. Vi vill nämligen ha egen toalett/dusch och AC. De andra tyckte inte att det var så varmt här så de klarar sig utan luftkonditionering, vilket i vår värld är helt otroligt!!
 
Nu sitter vi på en restaurang och äter middag, trötta efter dagens äventyr. Det blir nog en tidig natt för vår del. Dock är vi nöjda med vad vi åstadkommit så långt. Det är egentligen fantastiskt hur långt man kan komma genom att kommunicera med sina medmänniskor. En ny upptäckt för den finne som jag är ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0