Strul

Efter en hel del strul har vi nu lyckats genomföra en grej via internet som vi funderat på i typ en vecka nu. Vi satte typ 4 timmar av vår tid igår och idag och äntligen är det projektet klart. Alla våra närmaste lär väl märka av vad det är så småningom ;)
 
Något annat som strulat för oss är det här med uppladdning av filmerna. Jag hade ju tydligen ställt in dom på "privat" och detta ledde till att ingen kunde se dom. Så nu publiceras de på nytt för att underlätta för er läsare. Hoppas ni finner nåt sorts underhållningsvärde i att se dom ;) Vi hade i alla fall kul då vi filmade! =)
 
Med tanke på bland annat dessa äventyr så skippade vi vår planerade resa till Patong och nöjde oss med shopping i Karon istället. Det kändes lugnare och säkrare så.
 
Vår tuk-tuk resa upp till Big Buddha:
 
 
Skräckaporna anfaller:
 
(Och ja! De var faktiskt riktigt läskiga. Och ja! Vi är medvetna om att de ser söta ut på håll, men skulle ni ha sett de små monstren i ögonen hade ni nog lagt benen på ryggen ni med. Vi gjorde det, det gjorde vi inte fort nog dock...)
 
Vår hårresande färd i....fordonet:
 
 Vet inte riktigt om man ska kalla det bil, tuktuk, moped eller nåt. Så fordon får duga. Vi kom framåt med det (i 60km/h!!) i alla fall.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0