Seger

Efter en helg med tre tävlingar (2,5 för min del) är det nu himla skönt att bara ligga på sängen och inte röra sig alls. På fredagen gick det i det stora hela rätt okej, men bommade 5e kontrollen med nästan 2 min och den dagen var förstörd. Orken var inte heller vad den borde. Jag var trött och seg och lite lätt illamående.

På lördagen började det igen rätt bra. Det gick tungt som bara den i getporsen, men det är ju lika för alla. Strax innan trean ramlade jag ner i ett hål och slog bägge knäna i en sten (Hur stor e chansen liksom?). Självklart träffade det precis där det inte borde...försökte springa vidare, men en efter annan sprang de förbi mig och jag kunde inte trycka på tillräckligt för att hänga med. Ca 1,5km efter fallet bestämde jag mig helt för att lägga ner verksamheten och promenerade mot mål. Det råkade komma förbi en bil då jag kommit ut på en väg så jag fick bilskjuts tillbaka. Så det resultatet var ju ännu sämre än fredagens...

Jag bestämde mig ändå för att springa stafetten trots att jag hade lite halvömma knän. Det funkade ju ändå att gå ;) På kvällen när jag suttit stilla ett tag ångrade jag mig nästan lite. Jag kom inte riktigt nerför trapporna ordentligt då längre, men en massa kyla, voltaren-salva och en natt senare så kändes det inte alls ens nerför trapporna!

Stafetten gick bra för vårt lag. En förstaplats kan man liksom inte vara missnöjd med ;) Själv är jag väl sådär nöjd med min egen prestation. Typ 4 min bom är FÖR MYCKET! Men de flesta andra missade mer...efter en hyfsat stabil startsträcka växlade jag som andra löpare ca 15s efter. Knäna hänger med, men låter om sig lite. Nu ska jag föröka vila dom och få dom i skick. De två andra i mitt lag skötte sig bra och vi vann med betryggande marginal! Så nu kan jag gott ligga på sängen och spotta i taket och vara lite nöjd med helgen i alla fall=)
Sista kontrollen
Nöjda segrare:)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0