Vi vann!

Jeii, umeälvsloppet är avklarat och vi gjorde det bra, så bra att vi till och meed gick och vann. De e nästan så det var värt att stå ute i regn mellan 10 och 15 för det. Nästan. Priset var ett 1000kr presentkort till en restaurang så vi ska ut och fira nån kväll. Efter SM sa dom så det blir väl strax innan FM för mig det då men så kan det gå.

Det kändes tungt som attan att springa hade lite hårdare km tid än på West Coast Race men det är också att förvänta eftersom jag hade 1/3 av den banlängden idag. Var inte så hemskt taggad på att springa men när jag insåg att jag hade nedförsbacke hela vägen så gick humöret upp en aning.

Sprang samma sträcka som Helena Jansson(!) tacka vet jag att vi inte for ut samtidigt för det hade varit oerhört knäckande. Hon känner tydligen småkusin Camilla rätt väl så vi pratade en stund efter loppet.

Nu borde jag ge mig iväg och träffa Tove, men ärligt så lockar det inte att ge sig ut i regnet igen. Vill bara krypa ner i soffan under filten. Men Sahara Hotnights börjar kl 17 så det ska jag väl iaf hinna till.

Umeå

Nu har jag flyttat. Alla väskor ligger ännu ouppackade, saker jag dragit ur dom ligger på golvet. Allt är ett enda kaos. Var på länk istället för att packa upp just. Drog lite fartlek och sånt. Jag tyckte det var lite tråkigt att springa fram och tillbaka på samma raka gångväg så jag sprang över kinesiska bron och vidare längs en väg där. Till sist hade jag inte koll på riktningen och inte heller på hur långt jag sprungit. Var väldigt vilse i ett skede men sen råkade jag få syn på en hög stolpe som jag vet att systeryster har orienterat sig efter då hon bodde i ålidhem så sprang jag mot den och då kom jag upp bredvid E4an igen som jag startat vid och så hitta jag hem igen. Tur att det inte blev mer än en kvart längre än jag tänkt mig med tanke på att jag ska tävla imorgon:)

Nu ska jag duscha och sen iväg till stan och skaffa bibbakort och en vit t-shirt

Flyttdags

Mycket har hänt som jag inte skrivit om. Jag var inte motiverad att göra egentligen nåt så därav blev det en bloggpaus. Imorgon bitti bär det iväg med "Rabbes båtin" som vi så fint kallar det i Vörå. Vi kör alltså RG line Vasa-Umeå. Pappa kommer och hjälper mig flytta. Det är mycket som ska med och då är jag lite osäker på viss info i brevet och vad dom egentligen menar med tex Rucksack. Är detta månne en vanlig ryggsäck eller menar dom att vi ska bära på en stor rinkka en hel dag?! Det löser väl sig med tiden. Något outdoor cooking-kit äger jag inte och det får därmed lösas på annat sätt.

Hoppas verkligen inte vi ska ut på hajk nån längre tid så här sent på året.

Mitt nästa problem med packningen är nog om jag ska ta med mig skidorna redan eller om jag ska släpa dom för hand på båten i nåt senare skede?!

Detta är ju nog funderingar som är ganska världsliga när det gäller en flytt. Det är sånt som nog på ett eller annat sätt ordnar sig. Värre är det nog att få med sig alla kläder och annat man vill ha.

Var är motivationen?

Har ingen lust att blogga alls. Har dessutom inget att skriva heller. Jobbet tar död på mig, jag orkar inget annat än äta och sova och knappt det. Har inte tränat på evigheters evighet och känner mig som den fetaste människan i världen. Nu är det tack och lov en veckas paus med jobbandet och jag ska på läger(för att göra ev med ännu mer energi och bli ännu tröttare) men jag får göra annat än bli slagen, biten och riven och lyssna till deprimerade monologer.

Nu borde jag nog börja packa

RSS 2.0