Massage

Tog hem en massagebänk igår, så om någon behöver massage så är det bara att ta kontakt:) Här eller via mail sabbi_050(at) hotmail.com

Säle...hmm....Golfbanan here I come!!

Idag åker dom på lägret (avundjuk till tusen) och det enda stället jag åker till är golfbanan. Får bosätta mig där så att jag åtminstone får någon sorts motion när det blev så här, annars kan man ju börja lägga på hullet. ;)
Denna vecka kommer förhoppningsvis bestå av en massa massage (tror jag har fixat en bänk hit hem nu så att jag kan göra om källaren till en mottagning ;D ) och sen blir det väl också att gå till HVC och bråka med läkarna lite mer. Eftersom jag bara har fyra olika mediciner som ska intagas morgon och kväll så tycker jag att jag behöver lite fler nu...örat bråkar nu också så det blir väl ännu en antibiotikakur innan jag är klar.
Nu ska jag fortsätta bränna en cd till sälengänget eftersom jag lovat att ta med mig musiken så ska de väl inte bli helt lottlösa :P

Bitter och inåtvänd

Jahapp, så var det dags för FSOs årliga långläger. Det var planerat så att jag skulle vara med men nu blev det ju inte så. Jag tror jag aldrig varit med om att det skulle ha burit emot så mycket att ringa ett samtal och inhibera något inplanerat. Ville verkligen åka på det här lägret. Men om det är något jag lärde mig i februari så är det nog att inte riskera något i onödan. Lunginflammation är väl nog en grej man bör ta på största allvar. Men nog är det bittert...... nästan så att jag börjar bli lite ledsen i ögat över alla sjukdomar snart!

Dagens vårdsystem

Rimligen borde det ju vara så att om man gissar tillräckligt många gånger så träffar man nog rätt till slut?

och så var man där igen

Försökte springa idag, skulle springa riktigt långsamt med Pernilla. Jag flåsade som en gris och det gjorde riktigt ont att andas. Jag gav upp efter en kvart och gick med svansen mellan benen hem igen. Ska det aldrig ge sig?

Blir man inspirerad eller vad?

Kolla in Helena Jansson i SVTs morgonshow! Det bara spritter i benen på mig när jag ser inslaget. Och samtidigt känner jag den där frustrationen själv. Kan inte träna men vill så gärna...

JESS!!

Äntligen lossnade det! Oj vad roligt det var att springa i lördags och att dessutom veta att det hade gått ännu bättre att springa om jag hade varit helt frisk! Men med 7min/km och en stackars bom på 45 sek får jag väl nog vara riktigt nöjd:)
Nu 8h bil hem utan att ha sovt några större mängder att prata om de senaste tre nätterna. Men det ska väl nog gå det också!

Föreberedelser

Det ser illa ut med vädret inför Jukola :( Regn både fredag och lördag, typiskt alltså! Hoppas de hinner ändra sig ännu. Btw är hostan betydligt bättre idag och för första gångern på fem veckor har jag inte snutit mig en enda gång *peppar peppar* Hoppas det är påväg att ge sig, vore ju minst sagt på tiden.
Idag har jag haft fullt upp, ha påbörjat min tredje roman för sommarlovet, ordnat upp alla de tusen Kalle Ankorna, städat och gjort pastasallad för ett helt kompani(ca 10L) och vi är tre stycken som ska äta;) Tur att vi är riktiga matvrak iaf :D Dessutom har vi hämtat två stora bilar tills avfärd imorgon och till på köpet har jag renbäddat. För kvällen återstår packning och sedan börja trycka i sig massor och åter massor med mat så att alla depåer är sprängfyllda inför Jukola. Har varit lite halvslarvigt med maten sedan jag gick på sommarlov och det börjar märkas så småningom. Men inte klagar man då man kommer i samma par jeans som i högstadiet;)
Kanske jag ska ta cykeln upp till citi för att inhandla lite gott att äta till kvällen^^ eller så tar jag bilen(AA) jag glömde tanka den då jag var ute och körde förr idag! Men allra först nu ska jag se på världscupen i orientering som sänds om en kvart. Det är en bit dit ännu...

Jukolan viesti

Och så var värmeböljan över, det meddelade en åskknall i söndags som hette duga. Jag hoppade säkert en meter i luften och var beredd på det värsta då det small till eftersom jag stod mitt ute på ett öppet fält och det slog ner väldigt, väldigt nära.
Jag har varit på nya tester och fått ännu mer medicin och förhoppningsvis blir jag bra denna gång. Men med tanke på hur jag hostar och snörvlar så måste jag ju ändå tvivla litegrann på det. Jukola börjar vara i fara och jag vill, vill, VILL verkligen springa! Idag känns det väl nog ändå bättre än igår, eller?
Nästa veckas torsdag kommer jag att prata med läkarn igen och då får jag höra resultaten på alla tester och vidare åtgärder ska funderas ut. Jag vill ju inte att testerna ska visa något samtidigt som jag vill det. Om det visar något så har vi ju troligtvis hittat felet, men vem vill nu ha några fel alls?
Förutom Jukola som egentligen är en värdslig sak så planeras en massa annat skoj (Fast jag siktar på att klå pappas 37 Jukola på raken så det gäller att ligga i, jobbigt att börja om då jag redan är på mitt 6e på raken). Vaddå ledig denna sommar? Jag hinner ju knappt sätta mig ner...

Golfare no 1

Det blir nog golfare av mig ännu också;) Har varit på min andra runda nu på tre dagar, fast största delen gick jag ju förstås i skogen;) Nu är det att ladda upp för en helkväll bland myggen och heja fram Femman i stafett-DM! Fast allra först tror jag nog att jag ska svalka mig med en glass, 31+ idag och jag njuter. Dock njuter mitt  skinn inte lika mycket, det börjar brännas litegrann och då har jag bara varit ute en par timmar per dag. Det tar på...

Ryssvärmen är här :D

Äntligen är det varmt i det här gudsförgätna landet! Hoppas det varar ända till hösten! Idag stod det 30 + på biltermometern och jag har njutit för fullt. Dock har jag varit tvungen att håll mig i skuggan för att inte bränna sönder mig det första jag gör på sommarlovet.
Nu har jag ätit halva antibiotikakuren och den enda skillnaden jag märker av är att jag kan snyta ut det mesta nu. Får inte ta min nässpray och astmamedicin nu på en vecka eftersom det påverkar allergi- och astmatester och det vill jag ju inte.
Imorgon är det stafett-DM och det missar jag, synd! Fast terrängen lär vara ur-dålig så kanske det inte gör något. Jag kanske springer lakeuden viesti, men jag är inte säkar på att jag ryms i något lag. Det är kanske bättre för hälsan att stå över den stafetten också men det skulle vara bra att få ett lopp innan Jukola och se att man kan och orkar springa.
Nu ska jag se på förra årets Jukola-natt med Olga och börja tagga inför årets! Då ska Femman ha en stor hejarklack hela natten och vi ska verkligen uppträda som ett team och inte som yra höns som vi brukar!!

RSS 2.0