Brännbollsyran

Nu ska jag få uppleva min första brännbollsyra. Imorgon sparkar det igång! Hoppas det blir lika roligt som alla har sagt att det brukar vara. Även om det är tävlingar i helgen så kan jag ju inte missa yran, jag hinner nog med båda! Sista helgen i svergie är det också. Börjar bli sorgset. Nu kommer jag inte träffa mina vänner igen förrän i september. Det blir att passa på och njuta av de sista dagarna. Så har vi fullsmockat program också. Vi kommer att hitta på nåt i princip varje dag nu innan vi åker. Kul:) Blir nog kanske en resa över till Umeå under sommaren ändå!

Nu ska jag nog fortsätta med min sista uppgift så att det blir sommarlov någon gång!

TdM

Ska väl kanske kommentera förra helgen med ett par rader också. Deltog ju i Tour de Medelpad senaste helg. Gjorde min debut i D21Elit klassen. De två första dagarna gick verkligen inget vidare. På fredagen var jag rätt pigg i benen och hade inte tid att orientera och på lördagen hade jag den där, numera välbekanta, känslan av att veta vart jag ska och var kontrollen ligger men jag orkar helt enkelt inte ta mig dit. På söndagen var jag seg till en början, gjorde några missar som torde ligga på cirka 2-3 minuter. Blev tvåa på söndag och totaltrea i touren. Får väl vara helt nöjd med det även om jag är sjukt missnöjd med de två första dagarna.

Rapattack v. 20

Skrattade så jag grät förra veckan då jag såg på Vakna! med the voice på femman. De har Rapattack varje vecka och den veckan gav de tillbaka för förlusten i hockey VM. "ni får till och med ryssar att se heta ut"  "När en finne säger: jag ska ha roligt nu går han ut och kastar bort sin fru"

Haha :D ja, de e va dom tror om oss de stackars oallmänbildade Stockholmarna;D


Fredag

Jag måste erkänna att jag är nervös. Det blir premiär för min del i D21E klassen. Hoppas motståndet inte krossar mig totalt:P Det är mest de 8km på lördagen som gör mig lite skakis. 8km i Timrå där det är backigt som i vilken fjällterräng som helst!!! PANIK!

Nu borde jag börja packa väskan om jag alls ska hinna med bussen mot Sundsvall!

Efter regn kommer solsken

Det är rätt tråkigt väder idag, skönt är att jag redan avklarat träningen. Då är det bara 6-7 h i skolan som gäller. USCH! Men två skoldagar kvar efter det och så är det sommarlov :D Bara att hugga i det sista nu. Dagens morot är att jag kommer att få massage ikväll! Maria har gått massagekurs och nu ska hon vackert få öva på mig;D Fast hon får ju lite tillbaka också! Så det är win-win.

I helgen bär det av till Sundsvall och tävlingar i dagarna tre. Men igår på sprinten gick det ändå helt bra(förutom min 1min20sek bom) och farten börjar komma tillbaka i alla fall. Bättre än förra året men fortfarande sämre än för två år sen. Det är på väg uppåt i alla fall.. och det är jag jäkligt glad över!

Nu skola så dagen är över någon gång!

Dagens citat

"To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe."
-Anatole France-

Tävling

Imorgon är det tävling. Det känns lite här och var och jag är halv-krasslig, men jag ska försöka tagga till tusen och löpa som en kossa på grönbete. Jag och Ida kommer att starta en timme innan nån av våra konkurrenter så det blir att hålla farten och fokusen helt själv i skogen. Dock är banan inte så lång och det borde ju gå att vara fokuserad i 3km i vad jag hoppas är rätt lättlöpt terräng.

Nu natten! Borde egentligen ha gått och lagt mig för längesen men The Guardian kom på tv så jag var tvungen att  se den;) En av de bästa filmer jag någonsin sett! Nu håller jag tummarna för Paradise Oskar i ESC, orkar dock inte invänta resultaten.

Natti

Fluortanten

Lyssnade på den låten för några dagar sedan då vi städade. Idag var jag till tandläkaren och jag hade nog lika mycket ångest som Egon i låten;D Jag var helt färdig för löständer och en dömande tandläkare men hon tyckte tänderna hållit bra med tanke på att jag inte varit till tandläkaren på över sex år. Fick tid igen 31.5 för att laga de hål jag hade...Usch, hoppas det inte gör ont. Men med tanke på hur det känns nu efter en vanlig undersökning befara jag det värsta. Sår i hela munnen och det har runnit blod hela halva dagen...

Förutom dödsångesten vid tandläkaren hann jag via stadsbiblioteket och återlämna en försenad bok(OBS Lindas icke min, hon vågade inte ta smällen själv bara) och cykla runt hela centrum för att upptäcka staden jag bott i i snart ett år. Hittade några roliga butiker:) Sedan blev det prommis med tjejerna vid Nydalasjön(läs: vi satt på en brygga och solade) men trevligt var det i alla fall.

Tror att halsen börjar bli bättre nu, men jag tar det lugnt med träning ändå...ett tag till.

Årets sommarplåga

I Sverige i alla fall kommer denna låt att bli en av de obligatoriska sommarplågorna. Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta över den svenska befolkningens musiksmak. Men vem vet, när jag blivit hjärntvättad tillräckligt mycket kanske jag också kommer att digga denna låt. Fast det kommer att dröja...sen då sommarn e slut har jag väl lärt mig att uppskatta låten;) Men musiken är ju svängig i alla fall.

 


Bara för att jag har otroligt dålig humor

Har suttit och kollat på snart 200 av dessa seriestripar :D Skrattar högt här hemma där jag sitter ensam och känner mig smått sinnessjuk.

 

 


Dagens låt

Daniel Adams Ray- Gubben i lådan

 

 

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.

För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Härligt vårväder

Selma vägrade gå in idag, trots att vi traskat på i cirkus två timmar. Jag släppte henne dessutom lös några gånger i skogen så hon fick springa fritt. Vi hann med mycket Lotte, Lina och jag under vår prommis. Bland annat retade vi upp en huggorm med nån slags ormdans :D Eller Lina utförde dansen och Lotte och jag såg på på ett tryggt avstånd..

Ska se om jag orkar ta en tvåtimmars senare i eftermiddag också, men det kan bli hårt att hitta krafter till det.

Nostalgi-städning

Kvällen har gått i städningens och tvättningens tecken. Eftersom detta är ytterst tråkiga sysslesättningar har vi snokat upp lite nostalgi i form av musik. Vi har till exempel spelat Frodas- Rullar fram, Snook- Mister cool och Björn Rosenströms Fluortanten :D Vilka minnen man har till dessa låtar alltså! Det är nästan så att det blir roligt att stöka runt i lägenheten..men bara nästan!

Nu ska jag fortsätta med det och så blir det träning imorgon bitti, skola och sen e de hundvakt :D Jag ser riktigt fram emot helgen! Fast nu måste jag nog städa så att jag lever ända fram till helgen(Linda gillar verkligen inte att städa själv medan jag sitter framför datorn)!

Post-träningsläger

Sitter här och funderar på huruvida jag skall orka ta en tupplur eller om jag bara ska fortsätta stirra rätt ut i tomma intet någon timme till. Småningom tror jag nog ändå att tanken på tuppluren tar överhand och jag orkar masa mig de 20 trappstegen upp till sängen. Så här är känslan alltid efter ett träningsläger. Man är TOTALFÖRSTÖRD! Blå och sårig över hela kroppen, det gör ont i varje liten muskel som finns i benen och tröttheten är påtaglig. Ack, dessa i-lands problem!

RSS 2.0