Kemi

Nu gäller det för alla er där ute att hålla alla tummar som finns. Imorgon skriver jag kemitent och jag känner att det där med kemi finns nånstans låångt ovanför mitt huvud. Jag kan inte mycket har jag tur kan jag skita ihop tillräckligt med poäng för att komma i närheten av godkänt, men då ska jag ha en riktig bondtur!
 
 

Bland annat såna här raringar ska jag kunna namnge påde med n-systemet och IUPAC. Kul!Jättekul! Uppskattar skämtet, kan vi göra nåt på riktigt nu??

Nu blir det att sova så jag är pigg och kry imorgon då jag ska skriva tent.

Förresten. Har fixat min cykel nu som stått och rostat på skolan hela sommaren. Förde den till en verkstad där de bytte lås åt mig. Han frågade vad jag egentligen gjort med min cykel för sällan har han sett något så slitet. Tramporna var slitna, kedjan slut, kugghjulen slut, framdäcket felmonterat, ringklocka saknas och en massa annat. Oops! Kanske dags att ta den till en verkstad och åtminstone byta kugghjul och kedja. Resten borde jag ju kunna fixa själv.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Lycka till me kemin, he går no :)

Svar: Jag tvivlar....jag tvivlar starkt
Sabsa

2012-08-30 @ 05:57:30
URL: http://curroergosum.ratata.fi
Postat av: Linda

Lycka till. Håller tummen. Hoppas du tar hand om min cykel lite bättre. ;) btw, har du cykelställ i bilen? Isåfall kanske du ska kuna ta me cykeln ti Sundsvall? För visst kommer du i helgen?

Svar: Den står oanvänd under tak =) Jo jag kan nog ta med cykeln, jag hade tänkt komma på lördag. Ev. i sällskap med Katarina, min nya roomie.
Sabsa

2012-08-30 @ 07:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0