Tagga!

Har suttit hela dagen på iksu idag och "pluggat", dvs. pratat med Marianne, ritat, pratat med övrigt folk, ätit, ätit mellanmål, surfat runt och mest bara gjort ingenting. Nödvändigt! Nu sitter jag i alla fall hemma och ska äta middag och försöker tagga till. Har "tävling" ikväll i sprint. Vi är hela tre stycken med i damklassen. Försöker bortse från det och verkligen tagga för att göra mitt bästa och få upp fart i benen så att jag ska få träna på orientering i riktigt hög fart ikväll. Mantrat som sitter i huvudet efter alla föreläsningar de senaste 10 veckorna är: "Man ska träna så tävlingslikt som möjligt" och vad är väl då bättre än en tävling?

Glädjebesked :D

Efter förra veckans motgångar och tråkiga nyheter, (med psykbryt och allt möjligt annat) så har turen äntligen kommit för positiva nyheter och glada besked. Som jag har väntat! Tänk att det aldrig ska få vara en jämn ström av något, utan det är liksom antingen eller. Jag har fått meddelanden hemifrån för varje framsteg farfar gjort och nu har han äntligen fått åka hem! Om det var ett smart drag av läkare och sköterskor eller inte återstår att se, men tror att det nog är lugnast för alla parter på det här viset.

Jag håller på och förbereder mig för att åka hem inför sommaren. Avskedsgrillning ikväll, saker som ska inhandlas och fraktas över till Finland och andra saker som ska ordnas med. Ska bli så oändligt skönt att äntligen komma iväg!

Har mer och mer börjat fundera på sprint-FM dock. Det närmar sig nu... Jag är beredd. Formen är god, jag har tränat lite sprint så att jag inte är helt ute på kartan då jag rusar iväg. Nu är det bara att luta sig bak, ta ett djup andetag, ta det lugnt och göra ett orienteringstekniskt bra lopp. Jag vet att jag har bra fart i benen så jag behöver inte pressa livet ur mig, utan kan fokusera på orienteringen. (Att säga det i teorin är ju lätt, hoppas jag kan göra det lika bra i praktiken nu bara)

Slutspurt

Nu har jag inlett sista veckan i Umeå innan sommaren. Det blir en rätt hektisk vecka. Vi ska tentaplugga, göra ett helt arbete ännu och sen ska jag hinna säga hejdå till alla kompisar också. Ikväll hade jag en bakkväll med Emilia och Marianne. Vi bakade cupcakes. MUMS vad goda de blev! Här är ena sorten vi bakade, inte helt klar än.
Imorgon börjar vi kl 8 och jag ska gå fastande till skolan. Vi ska göra ett test med glukos och träning. Sedan ska jag käka en frukost och springa 90min. Blir lite kul att se hur blodsockret påverkas av träning. Egentligen har jag redan en god idé om hur det kommer att se ut, men att se det svart på vitt blir ändå roligt. Sedan är det "bara" att skriva ner det på papper så har vi gjort vårt arbete.

Solskensdag

Idag har jag en betydligt bättre dag än de två föregående. Solen skiner, det är varmt, jag har sovit gott, jag är i bra löpform, jag har en go-fika att se fram emot och det bästa av allt farfar pratar tydligen om att åka iväg och se på Jukola och verkar vara rätt pigg och kry nu! (Skulle vilja se den person som kan stoppa honom)

Tänker självklart mycket på både farfar och mormor just nu, men eftersom utvecklingen verkar gå mot det bättre börjar jag se ljuset i tunneln i alla fall.

Tävling

Hade en tävling idag. Tvekade inte en sekund på att jag skulle springa. Även om jag helst skulle vara i Finland nu så är det inget jag kan göra åt det, så det är bara att göra allt jag hade planerat här i Umeå. Alltså en medeldistans i en sandåsterräng utan backar över huvudtaget.

Jag gjorde mina vanliga ritualer innan start. Samma knutar på skorna, stå och plaska en stund i vatten, uppvärmning, knyta om skorna och tejpa. Jag tänkte på farfar hela tiden, jag använde hans kompass och hans kontrollangivelse-fodral (vilka jag fått förra året) för att känna mig lite närmare hemma. Smart eller inte. Ja, säg det. Jag gjorde två stora bommar, det var de två gångerna jag hade tankarna på annat håll och tårar som rann. Jag lyckades skärpa till mig och däremellan göra ett bra lopp. Löpformen är på topp och orienteringen funkar bra då jag är skärpt.
.
Emilia, som jag btw släpade med på tävling(skidåkare egentligen), och jag gjorde lunch efter tävlingen(fyllda paprikor, ris och sallad) och gick sedan en stund på yran. Nu har jag ätit B&J-glass och kollar Glee. Imorgon ska vi ut och springa tillsammans. Så glad att jag hittat ännu en träningskompis i Umeå=)

Det finns hopp

Jag kan inte sova, klockan är halv 3. Eller har ju sovit av och till i typ 5h men nu går det inte längre. Tänkte läsa en stund innan jag försöker somna om. Pratade med pappa innan jag gick och lade mig. Det verkar som om det är lite bättre än vi först trodde. Det blir inte Tammerfors utan han får stanna kvar i Vasa, han hade börjat kommunicera igen. Hoppas den fina utvecklingen håller i sig.

Det suger att vara i Umeå just nu, att tävla känns inte heller kul och inte heller att plugga. Jag vill hem och helst igår. Men det är bara att bita i det sura äpplet och vackert sitta och plugga en vecka till. Det är bara en vecka...det borde ju gå.

Upp som en sol...(2.0)

Aldrig kan man få vara riktigt glad. Hade precis återhämtat mig efter det förra tråkiga beskedet och jag får VG på näringsläran och G i styrketräning. Sedan kom nästa bakslag.

Hela min värld känns som om den är upp och ner just nu...Hade egentligen vilodag idag men for ut och sprang 6km på 26 min (4,15 min/km) ouppvärmd med tårarna strömmande längs kinderna i hällregn (jag som aldrig gråter annars, med undantag till film och böcker). Gissa om folk kollade. Men inte känns det bättre för det heller. Tårarna fortsätter bara rinna och jag orkar inte.


Hoppas, hoppas, hoppas allt blir bra <3
Inser att jag varit kryptisk. Mormor föll i en trappa och har brutit lårbenshalsen (fick vänta en vecka innan hon fick vård dessutom, läkarna tog inte röntgen på en 81-årig gammal tant som fallit i en trappa???!!). Hon har opererats och fårr en höftprotes. Idag var det farfars tur att åka in till sjukhuset. Vet fortfarande inte riktigt hur det är med honom. Är förjävligt att sitta fast i Umeå med tentaplugg just nu...
.
I'm not quite myself these days.
Guess we all come undone time to time in different ways
Well I have myself to blame,
Guess I don't understand I need help in many ways

Fammos blåbärspaj

Idag ska vi träffas med tjejerna för, troligen, sista gången innan sommaren. Vi ska ha knytkalas och jag har bakat en (mjölkfri) blåbärspaj á la Fammo. Lite sorgligt känns det att vi inte ska träffas på hela sommaren, men samtidigt ska det bli så himla skönt att få sommarlov. För det betyder att tentorna är över, att sprintFM (nerverna börjar snart komma) är sprunget och en ny träningssäsong tar vid.
.
Denna gång har jag planerat nästan allt själv och bara fått ett ok av Stefan. Så himla kul att det verkar som om man faktiskt lärt sig något på kurserna vi läst nu och faktiskt kan använda det i praktiken också! Han var (nästan) riktigt nöjd med mig och programmet jag tänkt mig så det gjorde mig nöjd och glad=)
Lyckades tappa bort receptet innan jag ens hunnit börja baka så det var bara att försöka köra på minnet. Tror det gick bra men jag är inte helt 100. Så därför får ni nöja er med en bild och inget recept...
Okej, den blev skitgod så jag kanske vågar lägga upp receptet

180 g rumsvarmt smör/mjölkfritt smör
3 kaffekoppar vetemjöl (4,5dl)
1,5 kaffekopp soker (2,25dl)
2 tsk bakpulver
1-2 ägg
0,5 l blåbär


Lägg ugnen på 180 grader. Blanda mjöl, socker och bakpulver i en bunke. Tryck in smöret i mjölblandningen med tex en gaffel. Inte för mycket det ska bli smuligt. Blanda ägg i, rör inte om för mycket men ändå så att det blir utblandat. Tryck ut 2/3 av degen i en pajform, häll över blåbären, häll över resten av degen. Lägg in i ugnen 30-40 min. Klart


Lättnad

Fick ju lite tråkiga nyheter igår. Har varit totalt ofokuserad sedan dess. Jag tänker fortfarande massor på det, men allt tycks ändå gått bra efter omständigheterna och jag är väligt lättad nu=)

Kvällen avslutades på lika bra sätt som den börjat; med Sanna i solen

lite upp och lite ner..


Igår hade vi jättefont väder ute, efter att ha gjort bort alla måsten gick jag ner till stranden och filosoferade över livets mening. Det var riktigt skönt när jag väl satt mig i lä (det blåser ju alltid i Umeå).


Idag är det träning x2 som gäller och lite skola på det. Laddar med massor av kanelbullar så att jag ska orka ;) Imorgon ska jag träffa S för att planera sommarens träning. Har själv gjort en liten plan så jag är lite spänd att se vad han tycker om den. Måste ju pröva vingarna då jag gått en styrketräningskurs och nu går konditionsträning.

Fick lite tråkiga nyheter alldeles nyss =( Hoppas, hoppas att allt är mycket bättre än det verkar just nu...

Nya prövningar

Nu är jag tillbaka i Umeå igen. Känns verkligen som om jag nöter ut båten alldeles själv. Åker ju var och varannan dag nästan. Har hunnit vara på pizza här, på Ängen. De har supergoda pizzor och lite annorlunda ingredienser och det gör det mycket mer intressant =) Idag har jag varit på en länk runt sjön. Det var så himla härligt väder att jag under nedjoggningen stannade klockan och satte mig på en sten och bara njöt.

Nu ska jag till skolan småningom. Ikväll eller imorgon hade jag tänkt försöka mig på att baka kanelbullar. Fammo hade med sig en påse åt mig i helgen men jag hann bara smaka en och blev sugen på fler. Hoppas jag lyckas! Jag har nämligen aldrig bakat kanelbullar förr. Men med tanke på att jag bakar annat helt okej så borde väl inte bullar vara det knepigaste i världen??

Baka baka lite kaka

Snart väller släkten in (okej, jag har inte så stor släkt) och som bäst bakar jag lite gott för oss att tugga på =) Det blir min Havtorns-vitchokladcheesecake och sedan blir det Ooey gooey brownies. Sedan blir det Malaxlimpa m brieost och vindruvor och så kommer farmor troligen att ha med sig en blåbärspaj. Gott, gott. Pappa lär ha en hel del att mumsa på sen jag åkt tillbaka till Umeå.

Tror att detta blir en perfekt uppladdning inför lördagens drabbning, Lakeuden viesti. (Tävlingen går av stapeln på Öjberget för alla intresserade)
Ooey gooey brownies uppe och havtorns-vitchokladcheesecake nere. Båda bakverken SYNDIGT GODA!

Halvklara brownies. Inte jättelyckade denna gång, men nog ska de väl smaka för det! =)

Blicka framåt

Nu då jag njutit av segerns sötma i min ensamhet här hemma (hittade en bit gammal intorkad frödinge kladdkaka i frysen) så är det dags att se framåt. Jag måste ladda med energi till på lördag. Kände mig lite trött och svag idag. Dels tror jag att jag laddat dåligt och dels kan det ha berott på enbart 4h nattsömn. Ingen bra kombination! Tur att det inte var så varmt och inte så lång bana så det gick i alla fall...

Idag såg Julia till att jag gick ut i ledning. Har ingen aning om med hur mycket. Försökte tränga bort de tankarna under loppet och bara fokusera framåt. Men varje gång det brakade till i buskarna runt mig vände jag mig om och kollade så att ingen kommit ikapp. Det var härligt att springa i ledning. Jag visste att jag gjorde ett bra lopp. Jag bommade ingenting alls. Visst kan jag ta bort 10 sekunder här och 15 sekunder där, men jag hade i alla fall ro att stanna och reda upp situationen innan det blev en katastrof. Klar förbättring från förut!!! Ett riktigt dåligt vägval för min del, MEN hade jag varit lite starkare i benen hade det varit perfekt val! Då jag kom imål visade det sig att jag drygat ut vår ledning till över 8 minuter...SHIT vad glad jag blev!! Jag visste att jag gjort det bra och stabilt, men jag tänkte att de andra nog kan knapra in lite av försprånget då jag kände mig trött. Sedan skötte Pernilla sig ypperligt och utökade ledningen till en 15 min vinstmarginal! 

Lördag då, Lakeuden Viesti. MÅSTE prestera då också för att ha chans på en plats i första laget på Jukola. Vi har varit riktigt jämna i år. Det är kul! Men samtidigt sätter det ju en viss press då man inte är given i laget längre... Ser fram emot lördagen med skräck-blandad-förtjusning.
Segrarlaget fr. vänster Pernilla, Julia och jag. Vi vann 6 dagars övernattning i en stuga i Vuokatti. Stugan för 8 personer. Herrarna vann också och fick samma pris så det blir kul med träningsläger för IF5 elit

Översättning (med risk för språkfel) för de som inte förstår: "Vinnarnas glädje. I IF Femmans damers vinnarlag i Keskipohjnamaan stafetten orienterade Julia Björkstrand, Pernilla Tunis och Sabina Bäck

Iväg igen

Nu är det 50 min tills jag åker iväg igen. Jag har fortfarande inte börjat packa. Trots det är jag inte nervös, funderar till och med på att ta mig till butiken för att köpa nåt ätbart att ha på vägen. Allt är som vanligt med andra ord.

Men varför stressa? Jag har ju trots allt 50 min på mig... Nä men jag har i princip alla mina ol-kläder i Finland så allt jag behöver är en överdragsdräkt i princip. Så nu iväg till butiken då för att se om jag får med mig nåt gott på vägen, som underhållning på 4,5h resa...

Ska få åka med "lyxfärjan" RG I idag, igen...
I helgen blir det två tävlingar. Två stafetter. Det måste gå bra nu för annars kanske jag inte kommer att få springa i första laget på Jukola, ett av vårsäsongens största mål. Det vore ju en smärre katastrof för det är ju bland annat det jag tränat för...

I-landsproblem

Borde sitta och skriva ett arbete nu. Sitter på IKSU så att jag inte ska hitta på en massa annat skoj att göra hemma. Men det är synd att det ska skrivas på dator för på en dator finns det tillgång till internet och där finns en massa skoj. Sitter just nu och följer några vänner och bekanta som springer EM sprint-kval och hejar för allt vad jag är värd! Ena har i alla fall klarat sig vidare till EM final=) Sjukt glad för hans skull! Nu är det damerna som näst och det är minst lika spännande!

Sedan sitter jag också och planerar vilka godsaker jag ska baka till mitt försenade födelsedagskalas som jag har på fredag för de närmast sörjande. Funderar lite på min havtorns-vitchoklad cheesecake, som jag gjorde åt Botniavasan-gubbarna i februari för den var riktigt god. Sedan borde man ju förstås ha en gräddtårta eftersom det är kalas, men nu hittade jag ett recept på en maräng-hallontårta som lät supergott. AH, dessa i-landsproblem!! Det som är bestämt är i alla fall att farmor bakar sin berömda blåbärspaj och jag har sett fram emot den nu sedan jag fick veta. Det riktigt vattnas i munnen då jag tänker på den! =) Tror bestämt att jag börjar bli lite hungrig för just nu vill jag ha allt det där ;D
.
Nej, nu ska jag nog fortsätta med mitt arbete...

.

Nog blir det väl vår här i Umeå också så småningom. Det ena vårtecknet efter det andra visar sig. Krockade med årets första humla i förrgår bland annat.
Bara för att det är så mycket roligare att leka med bilder än skriva skolarbete... Borde.Verkligen.Skärpa.Mig.NUU!!

Morgonpigg

Jag har fått värsta rycket på senare tid. Jag är morgonpigg!! Det har nog aldrig hänt tidigare, tror jag. Vaknade kl 5 i morse och var redo att ta mig iväg ut och springa. Men jag tänkte att det var lite väl tidigt då jag inte börjar skola förrän kl 13 idag. Så jag vände på mig och lyckades somna om. När jag vaknade kl 7 var jag inte alls lika pigg och ångrade då bittert att jag inte klivit upp kl 5 i alla fall. Nu har jag dock kommit mig upp och ätit frulle. Snart ska jag ut på dagens första pass. Det blir 3x12-14x15s med 15s jogging emellan. Tufft pass, men ack så skönt det kommer att kännas efteråt! På kvällen blir det cykling till träning (9km) + orientering + cykling hem (9km). Blir ett riktigt långpass med andra ord. Tror dock inte att det blir så jättelång bana...

Hem hem

Är påväg hem-hem nu på onsdag. Känns som att det är mycket resande nu, men är det tävlingar så är det. Skönt är att vi i alla fall är klar med ett grupparbete så att jag kan ta det ganska lugnt nu innan. Förkylningen verkar vara helt över i alla fall så det är skönt=)

Igår var jag ut på café med tjejerna och vi hade riktigt kul, trots att vi inte fick gå på vårt favoritfik Göteborg utan fick nöja oss med Waynes Coffee. Kvällen avrundades med Mästarnas Mästare hos fina Charlotte.

Skolarbete

Just nu läser jag en kurs som heter Konditionsträning 7,5hp. Den är riktigt intressant, precis som styrketräningskursen var. Min grupp håller på med ett arbete om orientering nu. Vi ska läsa igenom lite olika artiklar och fastställa vilket sorts konditionstest vi skulle vilja köra på orienterare och varför. För att göra det måste vi först analysera vad som egentligen krävs av orientering och i vilken miljö vi kan göra testerna, för det är ju ganska stor skillnad på att springa på ett löpband och springa i skog.


Det är bara att tragla vidare genom vetenskapliga artiklar så kanske vi får en klarhet i det så småningom.


Klar

Nu är tentan skriven. Tror att jag är godkänd denna gång! Det kändes helt okej i alla fall... Nu har jag tagit en tupplur, snuvan vill inte ge med sig, och tänkte mig småningom ut på en promenad och ett butiksbesök. Ska unna mig något gott ikväll, ta det lugnt och se en bra film för att förhoppningsvis vara i träningsskick imorgon.

Glömde nämna att jag hade ett maraton-samtal med bästa systeryster om tentan och all världens andra grejer. Fick i alla fall utrett var det finns Vitamin E och betakarotener (Vitamin A), vilket jag störde mig på under tentan att jag hade läst men inte kom på vad det var.

Problem

Tror fasen jag gått och blivit allergisk. Min näsa rinner i ett (lite bättre inomhus i vår lägenhet) och jag nyser med jämna mellanrum. Dock har jag inte ont i halsen (kliar lite) och jag är helt pigg och kry. Känns som att det borde vara en allergi, MEN dock har det gjorts mängder av tester och jag har inga som helst allergier. Hmm...träning imorgon eller ej?

Tentaplugg

Bara att bita i det sura äpplet nu och fortsätta med plugget. Tog i alla fall en till sovmorgon och fatta paniken när jag upptäckte att klockan mitt i allt var 8 (!!). Jag lade mig typ halv 11 och sov ända till 8, vilket inte hänt sen....tja ingen aning.

Fick en fråga också igår.
Vars kommer Sabsa ifrån? Tänkte för du heter väl Sabina :) Jaa-a, jag tror att det var Kican som kom på att hon mitt i allt ville kalla mig Sabsa och så blev det. Numera kallar alla där hemma mig Sabsa (även Sabbi eller Sabbe fungerar men det är mer och mer sällan). Hoppas svaret var tillräckligt uttömmande :P

Bitter 2.0

Fick för några timmar sedan reda på att jag borde varit godkänd på minst en del av närlingsläratentan redan. Surt och bittert! Så kan det gå då man skriver för snabbt och hinner gå innan man fått all information som är nödvändig av läraren. Det är fortfarande SJUKT irriterande!

Sedan är jag lite snuvig idag också! Ska vila idag och så har jag alltid vilodag på fredagar så kör jag för fullt på lördag igen.

Sovmorgon

Tog en sovmorgon i morse. Vaknade först kl 7 idag! Nu ska jag iväg till skolan och plugga. Känner att jag pluggar bättre om jag sitter någon annan stans än hemma så därför ska jag gå dit. Är fortfarande lite bitter över att jag fick U på näringsläran. Vi hade 4 delar på tentan jag hade 0,5p under gränsen på två av delarna! 0,5 fucking poäng!!!! Hade kunnat klaga till mig lite poäng kanske men orkade inte ens bry mig, jag gör om allt istället.

Ikväll blir det A3+ träning i form av 3x14x15s löpning på puls över 170 och 3 min vila. Alltså jag löper 15 sekunder, joggar 15 sekunder och upprepar 14 gånger innan jag vilar 3 min och joggar lite och den proceduren upprepar jag 3 gånger. Vet inte om det blev klarare av det där men... Det är ett bra sätt att få upp pulsen ordentligt utan att gå sig riktigt stum.

Lite bättre

Har jättemycket att göra denna vecka så det blir bara en snabbuppdatering nu. Tiomila gick riktigt bra=) Över förväntan kan man nästan säga! Jag var riktigt glad hela helgen över min prestation. Värre är det nu med lite distans till det. Nu ser jag på kartan och sträcktiderna och tänker på alla ställen där jag kunde gjort det lite bättre, varit lite snabbare, lite noggrannare, lite tuffare... Aldrig är det riktigt bra nog.

Iväg på ol-träning snart för att träna på dom sakerna!
.
Men tiomila som helhet var kul, även om jag sov största delen av natten. Men det gjorde att jag kunde ta ett pass även på söndagen =) Långsamt och lugnt med lite orientering mitt i.

Dagens låt

Nu är jag som bäst på väg mot Sverige, Linköping och tiomila. Ingen rast och ingen ro. Hann i alla fall vara hemma ett helt dygn den här gången! Alltid något. Som jag skrev i förra inlägget kom de egentligen inte fram till något på sjukhuset den här gången heller. Jag får en ny remiss till en ny läkare och vi börjar hela processen igen....
Tur att det finns bra musik i alla fall=) Dagens låt: Carly Rea Jepsen - Call me maybe


Mot sjukhuset

Nu har jag (nästan) vaknat till liv igen efter att ha kommit hem riktigt sent inatt. Idag ska jag åka till sjukhuset på besök igen. Eftersom jag tydligen inte har astma så fortsätter undersökningarna. Suck! Börjar lessna så småningom faktiskt.
Nå, för att lugna mina nerver har jag bränt en ny skiva med bra musik att vråla till i bilen (sjunga kan man ju inte direkt kalla det för så..) och så tänker jag på mina vårskutt i Göteborg och mår lite bättre=) Och ja, jag vet att jag skrev fel datum på skivan!

Uppdatering nu då. Jag har varit till sjukhuset och träffat en halsspecialist. Han korsförhörde mig om allt möjligt för att sedan kolla lite i näsa och mun. Sedan sa han att nu ska vi göra ett litet test och det kan kännas obehagligt och vips hade han tryckt en kamera genom näsan och i halsen så fick jag försöka andas så fort jag bara kunde. (Det räcker ju förstås inte med att man trycker ner kameran en gång, eller två utan då drar man "i misstag" ut den igen och får lägga dit den en tredje gång. Halleluja!! )
.
Ha konstaterade att jag måste prata med en lungspecialist igen. Enligt honom har jag symptom både av astma och en sjukdom som gör att stämbanden krampar. Hmm, varför vara normal när man kan vara udda?
.
Slutresultat: Jag får fortsätta min färd över potten för att besöka läkare....

En sadface på den

På båten

Är påväg hem-hem igen, denna gång ska jag till sjukhus och sedan ska vi iväg på 10mila. Tänkte passa på att träffa en eller annan vän under morgondagen samt skriva klart min förbenade hemtent. Är så osäker på mina svar, men det är väl rätt normalt att känna så?!

Anyways, skulle bara meddela att jag sitter på båten påväg hem-hem och har ur-tråkigt. Det var allt jag hade att säga idag.

Dagen

Idag har jag inte gjort något världsrevolutionerande. Jag har tränat två gånger, sovit middag, skrivit på hemtent, fikat med bästa Charlotte och badat badkar. Imorgon har vi redovisning av vårt grupparbete, kravanalys och styrekträningsplanering. Jag ska träna två gånger då också och skriva på hemtent. Sedan ska jag åka hem-hem på kvällen. Blir ett fullspäckat schema med andra ord.

Jag åker hem för att besöka sjukhuset ....igen... men det är en historia för en annan dag.
Nu säger jag tack och god natt! Ska försöka att inte vakna en 2.30-3-tiden och fundera på att träna innan jag funderar på att kolla vad klockan är, som jag gjorde inatt.

RSS 2.0