Åbo

Helgens Åbo-vistelse var en liten besvikelse, ingenting gick riktigt som tänkt och det är synd. Dessutom var jag inte riktigt inspirerad att vara där då jag inte visste hur läget var hemma. Det var inte så illa som befarat och nu gäller det bara att se uppåt och framåt och vi får tänka ut andra sätt att komma fram. Jag och några till har börjat jobba på lite idéer som förhoppningsvis får ett riktigt lyckat slutresultat. Jag ser riktigt fram emot att komma igång med det arbetet, men innan dess en hel massa annat jobb som ska göras och den nya iden får bli ett fritidsprojekt.
 
Förra veckan låg jag heldäckad av en förkylning. En förkylning av det mer mystiska slaget. Först feber och jätteont i ena sidan av halsen, sedan otroligt svullen på den sidan. Nån dag senare otroligt ont på båda sidor och det utvecklades till en ordentlig svullnad i hela halsen. Sen pang bom bara på två dagar helt frisk som en nötkärna. Märkligt. 
 
Denna vecka inte mycket jobb utan jag försöker ta igen mina övertidstimmar och siktar mot helgen istället. Jag vet att jag är lite som grinchen men jag hoppas på att vädret håller i sig, dvs plusgrader och ingen snö eftersom vi kör träningsdag på lördag.

Nöjd

Efter en rätt strulig och jobbig höst känner jag nu hopp och ser ljusare på saker och ting. Jag känner en större motivation att göra bra ifrån mig än tidigare och tror att vi kommer att få en fin träningsvinter i Vörå om jag lyckas göra några justeringar i planeringen. Men innan jag spekulerar mer om den antågande vintern ska jag ta helg. Stänga av allt vad telefon heter och bara njuta av att vara ledig och känna mig nöjd med tillvaron.

Foten

Nu bråkar foten igen. Blir så irriterad att det inte hjälper med rehab-träningen. Tacka vet jag att bara vissa vinklar gör ont så att jag kan gå och springa på plant underlag.

RSS 2.0