Pasta med kyckling, cashew och parmesan
Hade tydligen inte lagt upp receptet på detta. Det är underbart gott och dessutom väldigt snabbt och enkelt, även om jag inte njöt fullt ut igår eftersom jag var stinn redan innan vi börjat äta. Ett hett tips bara; ät inte resterna av tobleronemoussen INNAN ni ska äta mat ;D
För: 4 personer
Tillagningstid: 15-20 min minuter
1 liten purjolök
1 paprika
1 - 2 tomater
1 näve bladpersilja
2,5 dl matlagningsgrädde
1 - 2 dl cashewnötter
1 - 2 dl riven parmesanost
alt
peppar
cayennepeppar
olja till stekning
pasta för 4 pers , förslagsvis färskpasta
Börja med att koka upp pastavatten och låt pastan koka så att den är färdig samtidigt som såsen.(om ni kokar vanlig pasta)
Skär kycklingen i bitar (cirka 2x2 cm).Fräs kycklingen i lite olja och krydda med salt och peppar. Tillsätt purjolök, paprika och tomat när kyckligen fått färg. Börja koka pastan(om ni använder er av färskpasta). När grönsakerna mjuknat tillsätts bladpersilja, nötter, matlagningsgrädde samt parmesanost. Krydda med salt och peppar samt en knivsudd cayennepeppar och smaka av.
Servera med en kvist bladpersilja och lite riven parmesan.
NJUT!
För: 4 personer
Tillagningstid: 15-20 min minuter
Ingredienser
400 g kyckling1 liten purjolök
1 paprika
1 - 2 tomater
1 näve bladpersilja
2,5 dl matlagningsgrädde
1 - 2 dl cashewnötter
1 - 2 dl riven parmesanost
alt
peppar
cayennepeppar
olja till stekning
pasta för 4 pers , förslagsvis färskpasta
Beskrivning
Börja med att koka upp pastavatten och låt pastan koka så att den är färdig samtidigt som såsen.(om ni kokar vanlig pasta)
Skär kycklingen i bitar (cirka 2x2 cm).Fräs kycklingen i lite olja och krydda med salt och peppar. Tillsätt purjolök, paprika och tomat när kyckligen fått färg. Börja koka pastan(om ni använder er av färskpasta). När grönsakerna mjuknat tillsätts bladpersilja, nötter, matlagningsgrädde samt parmesanost. Krydda med salt och peppar samt en knivsudd cayennepeppar och smaka av.
Servera med en kvist bladpersilja och lite riven parmesan.
NJUT!
Kommentarer
Trackback