I anatomins tecken

Har pluggat hela helgen, eller försökt i alla fall. Bläddrade igenom över 400 sidor och lärde mig nog en del nytt, men jag repeterade mest gammalt.

Idag väcktes jag brutalt när lamporna tändes mitt i allt. Grymt. Jag som har ett uruselt morgonhumör. Morgonen kunde börjat bättre och dagen kunde forstatt bättre också, men å andra sidan kunde den fortsatt sämre också. Så det finns alltid fler sätt att se på saker och ting.

Det blev avfärd till tävlingen och jag hade tydligen blivit anmäld på första sträckan så det var nog bara att vackert ställa sig på startsträcket. Gjorde några missar, räknade att en cirkus fem minuter i enbart bommar hade jag nog kunnat ta bort. Förlorade nog lite för mycket i ren åktid men jag har ju inte dragit hårt på hela vintern heller så någonstans skall det ju synas.

Vi slutade hur som helst sjunde och vi räknade att en sjätteplats hade varit möjlig om vi alla gjort perfekta lopp, men sällan hänäder ju det så vi kan vara helt nöjda med helgen:)

Imorgon är det väckning kl 05.00 och avfärd 06.00 mot Tammerfors. Ska hämta pappsen från flyget och sedan ta bussen till skolan därifrån. Så nu är det natten som gäller och så får jag bara hoppas jag orkar med morgondagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0