Vad man lär sig på IVP

Idag har det varit en rätt händelselös dag. Klev upp, gjorde typ inget och lyckades komma försent till gruppmöte på IKSU. Arbetade med grupparbetet(klart hela två veckor på förhand!!) och sen lite leadership. På lunchen stod ja bredvid självaste Anja Pärsson i lunchkö. Hu häftigt e int de på en skala? :D

Eftersom det är fedagkväll, jag är helt ensam och inte "orkar" gå och lägga mig så ska jag visa nåt av det vi lärt oss på föreläsningarna hittills.

Kommunikation e inte så lätt alla gånger:

Könsroller:


Lat-torsdag

Hade planerat att vara "sjuk" nu på morgonen för jag orkade inte kliva upp kl 8 och åka till iksu för att lalla på i gymnastiksalen. Så jag sov till typ 9 och steg upp och skulle gå till köket för att äta. Tji fick jag för att låtsas vara sjuk. Jag var tvungen att lägga mig ner på köksgolvet för att äta en manderin annars hade jag antingen svimmat eller spytt. Rummet bara snurrade runt mig, otroligt obehagligt!!

Resten av dagen ska jag vara på förelsäningar 13-17 och sen 18-19 det blir en tyngre dag detta.

Ska försöka klara av dagen och ha denna låt på repeat! Volbeats nya singel:)


Dagens låt

En låt jag fastnat för är you me at six- stay with me och den går på repeat just nu i min Spotify:)
Igår var jag på löptest, var inte alls taggad men bestämde mig i sista sekund att vara med i alla fall. Det var tungt, jävligt och hemskt. Men så går det väl lättare nästa gång istället. Nu är fösta steget taget och det är bara att fortsätta så är jag nog i bra form till våren:)

Idag ska jag gå till blodcentralen och se om jag kan ge blod:)(Och test hiv och övriga sjukdomar:P) Det blir en ny upplevelse och jag är inte 100 på att jag inte kommer att svimma. Förra året då det togs en 6-7 provrör ur armen var det riktigt nära... men jag har en vän med mig som i värsta fall kan ta hand om mig:)

Sen ska jag på stepmuskel på IKSU och efter det ska vi göra lite skolarbete(=kolla på en baskettträning)


Solskensväder

Imorse var jag pigg som en lärka. Vaknade redan kvart i 8, trots att jag och Maria kollade film/pratade till rätt sent. Godis, chips, tobleronemousse och läsk åt och drack vi. Jag var stinn och alldeles spyfärdig. Snålheten bedrar visheten som det heter.

Idag var det distanspass(läs: långlänk) som gällde med småkusin Camilla och tjejerna. Vi var bara fyra stycken som orkade oss ut, eller så var resten på Umeå OKs ultra-KM. Vi hade med oss en galen Golden :) söt som attan, blev nästan sugen på att skaffa hund. Fast om jag skaffar nåt så är det väl nog en ny Gubben.

Imorgon har vi workshop halva dagen och sedan vet ja inte vad ja ska göra. Hade tänkt träna med Myggans OS men jag har ingen nattlampa så det blir ju inte av. :( Får väl försöka hitta på nåt annat kul då, finns ju alltid frivilliga att följa med en till IKSU :D

Vi ser det snöar

Idag kom det snö, IGEN! Man kan ju fråga sig vad det är för fel med detta land då det kommer snö två gånger i oktober? :P Hade vila idag, så efter föreläsningen hade jag bestämt mig för att läsa lite. Det blev 50 sidor på 5 timmar. Effektivitet är mitt mellannamn;)

Vi hade kul i alla fall. Nu ska jag ta tag i läsandet en halv timme innan Bonde söker fru och Berg flyttar in:D Imorgon nya tag igen!

Åh du ljuva träningsvärk

Det är längesedan jag var helt utan träningsvärk. Alltid gör det ont någonstans. Fast det är ju inte en sån särta som är outhärdlig utan en sån skön känsla, en känsla som talar om att man gjort något. Å andra sidan, hade man varit vältränad hade man inte behövt ha den känslan...

Funderar allvarligt på att inte åka på intervallerna ikväll trots allt. Hade tänkt köra dem och vila imorgon men vi får se.

Idag ska vi spela teater i fyra timmar. Det blir kul:) Så till vida jag orkar ta mig i kragen och läsa om gubbarna vars teorier vi ska använda oss av. Dessutom borde det städas, för jag vet ju med mig själv att jag inte gör det "senare" heller som man brukar tänka.

Och som avslutning en sång:)
Orianthi- shit up and kiss me


"idag är det träningsväder"

Som Gunde Svan skulle ha sagt, oberoende om det hade varit  snöstorm eller ej. Nu beger jag mig ut på länk. Siktar på 3h. Önska mig lycka till! För så långt har jag inte sprungit på 10 månader.

Ikväll filmkväll och knykalas :D NICE!!!

Solskensväder

Morgonlänken i morse var härlig. Solen sken och höll just på att gå upp över horisonten, det var halvkyligt i luften och jag sprang sådär passligt sakta så att man inte var andfådd(för E var det nog snigelfart).

Jag ha åter kommit in i en sån period där jag älskar att träna och kan helt enkelt inte få nog. Jag borde försöka orka ta mig igenom de perioderna då träning suger för att sedan kunna köra på riktigt hårt då motivationen är på topp. Nu kämpar jag istället på och funderar om jag verkligen orkar springa hela 1½h eller om jag måste gå lite emellan. Så dålig har jag inte varit i hela mitt liv och det är otroligt knäckande. Men det blir ju inte heller bättre om man inte tränar. Man blir ju bra på det man övar på.

Så ikväll ska jag på body pump med Linda och Mari. Sen är det middag med gänget som vann Umeälvsloppet:)

Allt gott, nu ska jag studer lite också!

Uppdatering

Jag känner mig tvungen att uppdatera så att mina kära trogna läsare har något att sätta tänderna i:) Efter tentan i fredags tog jag sikte mot stockholm och lidingö. Fick se hur LILLIS bodde. Blev avundsjuk. Sen var det 25manna och hemfärd, hemhem til Finland. I dryga 7 timmar fick jag vara "hemma" i Österbotten. Vi åt på Rosso och var på kalas hos Farmor och farfar. De blev nog jätteglada tror jag att Linda och jag kom över.

Det var en otroligt tung hemresa. Jag hade sovit grymt lite under helgen och var totalt slut. I kombination med ett åksjukepiller var tröttheten inte bra. Båten snurrade runt mig redan innan vi startat och inte helt oväntat sov jag i princip hela vägen över. Medan stackars Linda fick sitta och härda ut ensam.

Denna vecka påbörjade vi ett nytt moment. Idrott ledarskap och lärande heter det. Det ska nog bli intressant och jag har lovat mig själv att jag ska läsa mera under detta moment. Måndagen och tisdagen var helt förstörda av tröttheten. Orkade ändå släpa mig på BodyPumpen på tisdag. Innan dess hade vi ultimate på schemat och jag fick en armbåge i ryggen och är nu öm där. Tacka vet jag att jag är ömmare av Bodypumpen så jag vet inte riktigt var klagosången ska börja.

Idag var jag på morgonlänk med kusinvitamin och hennes två hundar. Det var uppiggande och jag var på G hela dagen lång. Sedan var jag till frissan och till sist avslutade jag dagen med Punch Out och läsning i elevutrymmet på IKSU. Punch Out e typ boxning och jag var verkligen i mitt rätta element.

Desutom har jag hunnit med ett möte med NH och NF och sälja sittningsbiljetter två luncher denna vecka. Fortsättningen av veckan ska ägnas åt studier, skateboarding, shopping och middag på the Bishops arms.

Ha de gott. På återseende!

Men de va ju passligt...

skulle se om det gick att ladda mp3n fast datorn inte gick igång. Men då slog ju datorn på!!! Bara sådär. Helt ofattbart då den strejkat sen i söndags. Jaha och jag som just lagt igång maskineriet med service och pappa har ringt en massa samtal för att se om garantin gäller än osv... Jaajaa, den kanske nog behöver service i alla fall?!

plugg, plug, plugg

Vi har tenta på fredag så nu är det plugg som gäller. Tacka vet jag man har hittat några själsfränder som också insett att dom inte läser hemma. Så vi träffas varje dag nu och läser och diskuterar vad vi läst för att vi ska lära oss bättre.

I övrigt hinner man inte så mycket, eller orkar kanske det heter. På fredag tar jag flyget mot stockholm och tar tunnelbanan till Lidingö(hoppas jag hittar rätt) för på lördag är det ju 25manna och det är ju årets höjdpunkt:D


btw min dator har fått för sig att inte starta längre så jag kan inte skypa/msna nu på en stund.

RSS 2.0