Äventyr

Jag anmälde mig just till en äventyrsresa till Costa Rica, chansen att jag skall bli vald är minimal. Dock kan jag inte låta blir att känna mig lite spänd ifall jag skulle bli vald. Hur coolt skulle inte det vara på en skala?

Min dag då. Har försökt läsa på inträdesförhör men min koncentrationsförmåga är lika med noll. Hade IKEA på hjärnan så jag gjorde ett besök dit istället. Nu sitter jag bara och nördar och kommer att ångra detta när jag på tisdag sitter och skriver ett prov där jag inte har några svar att komma med.

Men nu ska jag äta kvällsmål och sen sova. Tuff dag imorgon, som vanligt på måndagar.

Eurovision song contest

Drog en lättnadens suck när jag insåg att Finland inte skulle gå vidare. Deras bidrag är verkligen på en usligt dålig nivå. Förstår inte varför Finland inte kan plocka fram ett bidrag som Cyperns igår. Det var ju jättebra! Istället skall vi år efter år skämma ut oss med ett bidrag sämre än det andra.

Om detta inte får ett slut snart kommer jag nog att behöva byta nationalitet, för att säga att man är från Finland är ju pinsamt i dessa sammanhang.

Och nu Cyperns bidrag

 

I övrigt har Finland faktiskt helt bra musik och vi skulle nästa år kunna skicka Juha Tapio som har otroligt fina låtar. Som den här Mitä silmät ei nää till exempel

 


Dåligt samvete

Jag har inte gjort något som helst idag, bara legat och vilat. Usch, nu har jag dåligt smavete. Jag har så mycket jag borde göra, så mycket som är ogjort. Det är dock lite som om jag har så mycket att jag inte riktigt kommer igång. Inte har jag ens bemödat mig med att läsa på inträdesprov. Hmpf. Vad gör jag då då jag står utan studieplats i höst? Kanske jag borde kämpa lite mer? Det är ju inte som om en studieplats hoppar upp och biter en direkt. Man måste ju jaga lite grann.

Nej, skärpning. Nåja slutarbete 2/3 inlämnart för översättning i alla fall. Så det är en tyngd mindre på mina axlar.

John Mayer- free fallin

Trots att jag är inne i en Kent period nu så lyssnar jag ju även på annat. John Mayer till exempel. Otroligt skön röst, otroligt fina låtar.


Nåldynan själv talar

Nu är skoldagen äntligen slut. Även om jag idag hade otroligt roligt så är det tungt att efter en 7h lång skoldag massera några timmar ännu. Jag borde verkligen läsa på inträdesförhör(=4st) och dessutom läsa skolarbeten och skriva sista portfoliot. Ögonlocken faller bara ner och jag skulle behöva tändstickorna de ofta har i serier för att hålla upp mina ögon.

Idag i skolan hade vi akupunktur på programmet. Otroligt intressant, häftigt och annorlunda. Det är också därför jag är trött nu, förutom av ansträngningen att prata finska i 9h och massera, så blir man trött och kan vara det i flera dagar av akupunkturbehandlingar.

Dock kan jag nu sticka in nålar i skinkorna(3cm långa stack vi in idag), sidan av låret, vaden, korsbenet, handen, armen, huvudet och en muskel i axlarna. Så finns det villiga så sticker jag gärna lite nålar :D:D Enda som tar sjukt är om man råkar träffa en ner i huden då man ska sticka in nålen och när nålen annars ska genom huden. I övrigt kittlar det lite och det känns att man har något där.

Nu ska jag försöka ta mig i kragen med läsandet och sedan sova. Lååång läsdag imorgon

Voi isklimpar och hästfötter

Nu är jag alldeles ledbruten efter en tuff vecka. Bara att ta sig igenom den 7h långa föreläsningen och några timmar massage imorgon så får jag lite vila sen under helgen (läs: skriva slutarbete 3/3). Igår fick jag mig en liten chock som sedan ledde till ett gott skratt, som jag kommer att leva på hela veckan:D

Skulle se om det fanns is i frysen i källarvåningen i skolan eftersom vi hade behandling där igår. Öppnade helt lugnt frysen och vad finner jag där om icke frusna hästben (?!) Då får man ju förstås fråga sig VARFÖR I HELA FRIDEN HUGGER DOM AV BENEN PÅ HÄSTARNA OCH LÄGGER DOM I FRYSEN I VÅR SKOLA? Haha, nåja roligt hade vi men en smula äckligt var det ju nog också.

Nu en otroligt skön låt med MUSE (som för övrigt är på väg till Finland i sommar) Resistance


Slutarbete

Har kämpat och slitit som ett djur med mitt slutarbete nu i flera dagar. Nu börjar det vara klappat och klart. Inlämnat ska det vara på tisdagen och då är det att pusta ut och bara hoppas på att det inte kommer tillbaka och att jag måste göra om det. Det är egentligen bara bilagorna som ska färdigställas nu och så har Emmi några översättningar till framför sig. Tackar henne oändligt mycket för att hon varit vänlig nog att översätta mina slutarbeten. Annars hade det nog tagit tid detta. Dock får hon en lite summa pengar för denna ansträngning:)

Nu ska jag åter iväg till slavhuset och slava lite för att förhoppningsvis få ihopskrapat mina massagetimmar snart. Vid klocka 8-tiden idag borde jag ha ca 226h masserade. Dvs 70 oändligt långa timmar kvar. Känns som om denna plåga aldrig tar slut. En himla tur dock att jag har skaffat mig några vänner och att jag lärt mig språket så jag faktiskt kan kommunicera med båda klasskamrater och kunder. Det gör att tiden går betydligt snabbare.

en ny dag

Solen steg tydligen upp idag också även om det såg mörkt ut ett tag igår. Ej godkänd i min näyttötutkinto. Hmpf, för att jag kunde fem muskler lite halvskralt. Bittert.

Me vs. the World


Näyttötutkinnot

Hjälp mej, nu är det för sent för återvändo. Tankarna kommer. Varför har jag inte läst mer? Varför lyssnade jag inte på på lektionen? Och alla möjliga andra tankar. Fast jag har klarat alla prov så är det ändå väldigt, väldigt nervöst just nu. Hoppas verklign det kommer att gå vägen.

Å andra sidan får man ta om om det misslyckas, men jag vill ju som alla andra klara det på första försöket. Nej skärpning. Vart har mina nerver tagit vägen? Det är förmodligen för att detta är på finska och det är mycket mycket svårt att bara flumma fram ett svar.

Veikko Virtanen

Är det verkligen så här som åldringar ska behandlas? Vill vi att våra far-och morföräldrar och föräldrar ska behandlas på detta vis? Jag skulle då inte vilja vara blind och vara tvungen att vårdas någonstans där jag inte förstår personalen. Skämmes! Jag kan inte skriva Sverige för det finska vårdsystemet är inte heller det perfekt, men jag skulle vilja påstå att det är bättre i alla fall.

Vill ni ha det riktigt hjärteknipande kolla ända till slutet. Den som inte är fuktig i ögonvrån då är nog inte mänsklig.


Inget speciellt egentligen

Borde kanske skriva några rader eftersom jag varje dag har besökare, vilka förmodligen väntar på något läsvärt. Jag har egentligen inget att skriva för tillfället. Det som gör mig glad just nu är uppenbara saker så som att sommarn är på väg och att man kan springa en länk utan att pälsa på sig en massa kläder. Barnsligt glad blir jag dessutom av alla dofter, det är som om man upplever alla dofter på nytt varje vår.

Jag är grymt stressad just nu, ändå får jag ingenting gjort. Jag har helt enkelt all fokus på en månad framåt i tiden. Då är skolan nästan över och jag slipper gå till slavhuset varje dag. Samtidigt som det är lite vemodigt, för jag gillar ju att massera dessutom gillar jag mina kurskamrater. Det blir inte heller sämre av att man får otroligt mycket av att massera eftersom man möter många människor som alla har något vist att bidra med.

Nu borde jag orka fokusera det sista så skulle jag få allt klart, men jag har alltid haft svårt med fokusen. Borde ha någon som piskar på mig lite så att jag skulle komma framåt.

Så här i somrigare tider har jag börjat lyssna på Kent igen. Det gör jag för det mesta till sommaren, av någon underlig anledning. Nu ska jag sova för att ha NÄYTTÖTUTKINNOT imorgon. Hjälp mig nån!

Nu är det illa

Satte mig ned framför datorn glad i hågen, hade ju tänkt att det skulle gå bra för Vörå. Besvikelsen var STOR när jag insåg att det inte kom många guld. Dessutom förlorade pojkarna i Gatustafetten. Jag som inte ens trodde att det var möjligt.

Nej, det är nog bara att inse att en ny era har tagit vid i Vörå idrottsgymnasium. Förra generationen var tydligen snäppet vassare, i alla fall i Stafettkarnevalssammanhang.

Det bränner

Efter 7h utomhus idag så bränner det i skinnet. Hade tänkt orka mig på en länk i finvädret men det får jag nog lämna till en annan dag för jag blev helt slut då jag kom hem.

Dagens låt

Sentenced- Killing me killing you


Fredagkväll

Idag vaknade jag kl 04.20, jäkla gubbar som måst böri arbet den tidan på dan!!! Eller jag antog bara attdet var gubbar eftersom det var lastbilar som brummade fram och tillbaka på gården. Men på allvar vem stiger upp till arbetet vid den tiden förutom bagare?

Dagen kunde alltså ha börjat bättre. Somnade nu om efter en stund, låg vaken säkert en halvtimme eftersom det var så varmt att svetten bara rann. Klockan halv 12 bar det iväg till Lempäälä för att massera hockeykillar. På hemvägen bestämde jag och han som skjutsade mig att vi ska grilla och dricka en öl ikväll. Sagt och gjort, nu har jag hackat upp en grekisk sallad med en olivolje-balsamvinägerdressing och inväntar sällskapet som borde anlända med nästa buss. Det blir kul med lite sällskap för en gång skull.

Tänka sig att jag skaffat en vän i Tammerfors:D Dessutom tror jag att di e två killar på kommande så jag har till och med två vänner:)

Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av solen som lyser in genom det öppna fönstret och ölen jag har i glaset medan jag lyssnar till Sentenced. Ett band jag för övrigt upptäckte idag påväg till Lempäälä.

Huomiseen

Huomiseen ropar vi till varann och det betyder att ännu en skoldag är till ända, vi är också en dag närmare examination och en dag närmare pensionen. Otroligt fint väder även idag och det ska tydligen hålla i sig hela helgen också:D nicenice! Sånt är glädjande!

Hade svårt att somna i natt och har egentligen bara legat och slumrat lite hela natten. Efersom jag har kvällssol så är det otroligt varmt i lägenheten hela tiden därav sömsvårigheterna. Gladare blir man ju inte precis av att man vaknar med sjuk hals varje morgon heller. Nej snart är det nog tack och hej tonciller. Hmpf!

Imorgon har jag inte så hemskt mycket program så förhoppningsvis får jag läst litegrann då:) Ska till ishallen i Lempäälä och känna lite på hockeymän på eftermiddagen, men det är också allt vad program jag har. Ja och lenkki sen me en vän.

Non-stop på spotify just nu

På bröllopet jag berättade om spelade de denna underbara sång som brudvals och jag hade tårar i ögonen. Det var ett otroligt fint ögonblick och nu kan jag helt enkelt inte sluta lysna på låten. John Denver Annie's song!Nu önskar jag att det blir så bra som sången antyder i bruparets äktenskap:) Och jag ska fortsätta lyssna och drömma^^

Ryssvärmen fortsätter

Det är härligt varmt även idag. Synd att man måste sitta inne i skolan hela dagen lång. Har först nu kommit därifrån och sitter nu ute i solen och skriver slutarbete. Man kan ju inte annat än njuta trots att jag håller på med skolarbete :D Då e de icke dåligt!

Cyklade i minishorts till skolan idag klockan 8. Jösses, hoppas verkligen det fortsätter så här hela sommarn! På lördag ska jag både massera och delta i likkojen lenkki. Tydligen e damerna där "ihan kännissä" som dom sa lärarna. Men de både springer och ska ha massage trots det. Smart? Nej, skulle inte tro det. Massage är helt förbjudet att utöva på fulla människor. Hmm, tydligen ska vi göra ett undantag på lördag då. Nåja, det är inte jag som betalar om nåt händer.

Nej nu fortsätta med slutarbetet. ÄLSKA SOL ALLTSÅ!

En låt som alltid får mig att le:)

Culture Club med Karma charmeleon. Man måste ju bara älska 80-talSynd bara att gubben e så ful;D

Älska ryssvärmen

Jag trivs otroligt bra nu när det äntligen blivit varmt här i landet. Hoppas verkligen ryssvärmen håller i sig hela sommaren:)

Har inte uppdaterat på länge, det beror inte på att jag inte skulle ha haft tid utan mer på att jag inte haft varken ork eller lust. Fick i alla fall godkänt i provet jag skrev i torsdags så det är ju positivt. Imorgon har jag ett prov till, sedan ska jag ta mig i kragen med slutarbetena. Verkligen! Tiden håller på att rinna ut. Suck.

I helgen jag tillsammans med E i typ 2½ dag, längsta vi har setts på väldigt, väldigt länge. Först en sväng upp till Kronoby på onsdagen, för att på torsdagen åka lite söderut för att E skulle delta i Korsholmsstafetten. Under den stafetten var jag lite fundersam över vem jag egentligen ska heja på; Femman eftersom det var orienteringskillarna som sprang i det laget, Vörå eftersom jag är från Vörå eller Kronan eftersom E sprang där? Dilemma! Det blev hur jag än ställde det trippel glädje eftersom Femman vann, Vörå var andra och Kronan tredje:)

På kvällen masserade jag lite och sen iväg på en länk eftersom jag suttit i bil hela dagen lång. Före det åt vi en sen morsdagsmiddag med fammo och faffa på Fredrikas i Solf.

Fredagen börjades med en rullskidningslänk, vilken avslutades med ett platt fall och avsaknad av skinn på smalbenet. Det såret försöker jag sköta på bästa sätt men det är svårt när skorven hela tiden fastnar i bandaget och jag måste byta bandage för att det varar igenom. Knepigt.

Sen var det ett besök på stan och nya tskjortor åt E och plåster åt mig;D

På lördagen var jag servitris på ett bröllop och sprang benen av mig, tror jag aldrig haft så sjukt i fötterna förr. På söndagen var det massage för hela slanten och sen vänta på tåg som förstås var en timme försenat!

Nu har jag masserat i två dagar och imorgon har jag ett prov. Hoppas det går bra. Nu ska jag rikta all min koncentration på Finlands match mot USA:)

Perioodikoe neljä

Idag är det prov på skolan. Ett tretimmarsprov. Suck. Kanske jag borde ha läst ändå? Nej, tacka vet jag omtagning! Efter provet så åker jag tillsammans med E till Kronoby och så spenderar vi kvällen där. Sedan är det Korsholmsstafetten och i år fungerar jag som serviceman istället för att springa. På kvällen ska jag massera och sen vete fåglarna vad jag hittar på.

Peace out

Heldagsjobb

Igår började jag helt plötsligt må dåligt, jag lade mig ner i hopp om bättring. Istället blev det värre. Till sist kunde jag inte hålla mig längre och gick och spydde. Samma sak hände mig i vintras också i typ februari.
I morse kändes det också dåligt, egentligen hela dagen har det kännts riktigt skit. Ändå har jag plågat mig själv att vara i skolan sen morgonen. Kommer att vara ända till 8 på kvällen så det blir ju en fin 12h dag. Bara 5h kvar nu då. KÄMPA!!!

Timingen är allt

Jag gick ner för trapporna i skolan för att föra ner smutsiga lakan. Hade nästan hunnit runt ett hörn när en lärare fick syn på mig och frågade på ett bedjande sätt om jag inte kune komma klockan halv 9 imorgon bitti. Ja, men visst kan jag det. Vad kan man annat säga? Tänk om jag bara hade hunnit runt hörnet... Hela 12 timmar i skolan imorogn nu tå. Pust...

Kan man ha mer otur?

JÄVLA SKIT VR!!! Jag blir så otroligt arg, upprör och frustrerad på vr. Tänk att det kan vara så svårt att få ett tåg att fungera?! För två veckor sen gick Åsas tåg(loket) sönder så hon missade flyget. Idag, för en liten stund sedan, gick loket till tåget jag åker med sönder så nu missar jag skolan. Hmpf, typiskt! Jag som absolut inte har råd att missa skolan.
Jäkla skit

Trött, idag igen

Igår blev det hastigt ändrade planer. Jag håxade på tåget att det nog skulle vara roligt att åka till Dimis å grilla lite så fick jag efter lite om och men övertalat E att hänga med. Trots att jag förknippar grillkväll hos Dimi med wiskey eller jäger-shot och raglande hemåt en 3tiden på natten via några diken så har vi ändå alltid så kul att jag inte kunde låta bli. Denna gång slutade ovanligt väl. Undrar om det var för att E var med denna gång och höll koll på mig?;D Men hemma ren vid midnatt och enbart ett 10cm långt sår på ena armen:P Såret fick jag dock då jag var hemma och lade ner väskan på golvet. Hmm, hur lyckas man?

Idag vaknade jag otroligt nog före E och STEG UPP dessutom. Halv 9 var jag på benen. Det var morgonmål och länk + styrka. Sen en sväng via Norrvalla och kolla på terräng DM men de hade inte ens startat då vi kom dit så det var ju en smula onödigt. Fick veta att en vän förlovat sig. Bitterhet blandas med en stor glädje. Glädje över förlovningen, bittert att hon inte sagt något;D Men jag var ju trots allt en av de första att få veta!

Lunchen blev en smula sen, men väldigt god. Receptet hittade jag som vanligt på matklubben.se. Där jag tar många pensionärspoäng genom att vara med. Pensionen nästa?

Det blev Honungsmarinerade kycklingstrimlor m bacon i en gräddig curry-banansås serverat med ris. I salladen hade jag vanlig kruksallad, tomater, ananasbitar och bönor. Mycket gott, sen när jag gett över baconen till E ;D

Nu ska jag chilla resten av kvällen med min hemgjorda pizza med tonfisk-gurksallad-majonnäsröra.

I tåget

Ha sitt på OTH nu fast ja sku ha borda skriv slutarbete. Mitt dummaste beslut nånsin va ju att också lägga på internet. Å andra sidan behöver jag det för att skriva. Komplicerat.

Har tråkigt å ja tänkte jag skulle tagit en bild av min reskompis medan han sov, men ja täcktes int. Men edt är verkligen en syn i sig och inte en vacker sådan.

En vackrare syn är ju jag;D


Nu ska jag förgylla alla läsares dag :D

Så denna på facebook, en av mina vänner hade lagt upp den. Otroligt bra:D Gud vad jag skrattade! Så nu tillägnat alla som har en dålig dag: Uppsatsen om en ko

 

Sitter btw i tåget nu. Det blir en LÅÅNG resa eftersom tåget ska vara typ en timme försenat. Och eftersom de meddelat det i tid så kommer tåget nog vara två timmar försenat. Suck för VR!!!!!!!!!!!!!! Sku nästan kunna ta till fulare ord.Denna vecka

Har varit dålig uppdatering denna vecka, i alla fall sådär med vad jag pysslat med. Jag har mest bara lagt upp musik för jag har inte orkat med mycket mer. Måndag och tisdag var jag i skolan och masserade. Onsdag teori och sen kom emmi mitt i allt hit. Det var trevligt:) Vi kokade god mat, gjorde chokladmousse och pratade skit ända till typ 3 på natten?! eller nåt sånt. På torsdag var jag trött så in i norden. Masserade hela 5h sen hem till en väntande emmi och vi forstatte vårt skitprat och kokade ännu mera god mat och åt resterande chokladmousse. Sen var det dessvärre dags för henne att åka hem. Så jag följde henne till tågstationen.

Sen kom pappa och Jena på besök. De har tydligen någon konference på Varala så de kom på ett snabbt besök. Idag ska jag åka iväg till Kronoby, men först ska jag lämna in alla mina massagetimmar. Blir en hel del sammanställande idag, som förmodligen kommer att ta x antal timmar. Tur att tågresan är lång! Dessutom borde jag skriva på mitt slutarbete och läsa på tent.

Bästa någonsin

Jag ber, ta er tid och ork att lyssna på detta. Helt sjukt bra!


Dagens citat

Hittade ett utdrag ur en bok. Detta är perfektion alltså, mycket närmare kan man inte komma i sin beskrivning av det finska språket. Lyfter på hatten åt Erlend Loe, som helt klart fattat det här med finskan!

"När jag ligger och ska sova störs jag av att Egil och Martin diskuterar grammatik, av alla saker. Jag utgår från att Martin är en oskyldig åhörare och att Egil är den som driver på. Han berättar om kasus. Det finns fortfarande norska dialekter som opererar med kasus, berättar han. Och tyskan har fyra kasus, medan finskan, håll i dig, har fjorton. De böjer substantiv och nästan alla andra ordklasser efter både tid och rum och flera andra dimensioner. De är hämningslösa. De böjer till och med namn. Och detta i ett språk som redan i utgångsläget låter som ett låtsasspråk - något som barn har hittat på. Kasusen gör att man på namnet kan höra om han som går på vägen där borta rör sig bort från oss eller mot oss, vilken sexuell läggning han har, ungefär hur gammal han är och var han brukar fira jul.
Finnar är bra, säger Egil, men finskan är ett helvete. Och råder Martin att hålla sig långt undan det."

Erland Loe, Expedition L

Update

Nu har jag skrivit ned receptet på chokladmousse! Finns i kategorin mat

Chokladmousse

Emmi e här. Igår blev jag godissugen så vi knallade iväg till bodjon. Där kom jag på att vi gör chokladmousse. Sagt och gjort. Underbart gott. Recept kanske kommer. Nån gång. Eventuellt.

Bilden blev dåligt för jag har tappat mitt minne. Kameraminne alltså. Så webcammen fick duga denna gång.


Update

Recept chokladmousse

3dl vispgrädde
2dl vaniljkvark/vaniljkesella
200g choklad(jag använde denna gång Fazers mörk, men till tobleronemoussen använde jag ju toblerone så det är att använda sin favoritchoklad bara)

smält chokladen i vattenbad/mikro
vispa grädden(rätt hårt vispad får den vara)
vispa sedan ned kesellan/kvarken
när chokladen svalnat(så att grädden inte smälter) vispar du ner den i gräddkvarken. Ös upp i portionsskålar och lägg i kylen en par timmar. Över natten går också bra!

servera med vispgrädde, chokladkross eller färska jordgubbar. Eller varför inte allt på en gång;D


Yellowcard - View from heaven

Slutarbetet fortsätter. Till det lite ljuv musik av Yellowcard:)
two down and two to go

Har nu så otroligt tråkigt att jag snart klättrar på väggarna. Det börjar till och med bli så illa att jag tagit fram pappren inför slutarbetet som ska vara inlämnat först om en månad. Men visst vore det skönt att ha det inlämnat redan denna vecka. Med två skoldagar kvar denna vecka och två nästa vecka innan periodprovet så borde ju jag ha fullt upp, men alla vet att man har aldrig så stor motivation att göra annat som då man ska läsa på något viktigt.

Jag har i alla fall helgprogrammet spikat, det är provläsning för hela slanten:( Uscha buscha, nu önskar jag att jag inte varit sjuk och att jag inte lämnat i vörå för fästingvaccinet förra veckan. Det är en del att ta igen. Dessutom ska jag ha gjort 82 uppgifter och lämnat in dem på fredag och sammanställt mitt Idrottsmassagesaldo, också det till fredag. Inte får man vara lat här inte.

Nej om jag skulle börja i en ända så kanske jag blir klar någon gång. Och så skulle lägenheten behöva sig en omgång md dammsugaren, hur kan 27 kvadrat bli så smutsigt så fort?


Tar tillbaka det där med att skriva slutarbetet ikväll, har skrivit fyra sidor nu så det får nog räcka. Ett stort tack till sara dock som skickat sitt slutarbete till mig så jag i alla fall har en mall att gå efter:) Då går arbetet mitt betydligt snabbare. Har knåpat ihop dessa sidor på två timmar nu...

Adam Lambert - What do you want from me

Den här spelas otroligt mycket i Finland just nu så jag kan ju inte låta bli att lägga upp den på bloggen:)


God morgon

Det är dags att börja en ny dag. Alltför tidig väckning, det svider i ögonen, kroppen säger ifrån, jag vill inte. Men det är bara att bita ihop och stiga upp, det hjälps inte. Ännu en morgon lovar jag mig själv att jag ska gå och sova tidigare. Inatt har jag sovit hela 8h så det är inte så pjåkigt ändå. Har jag riktigt tur får jag börja morgonen på massagebänken i 45 min:)

Nej nu måste jag ge mig iväg till skolan så jag inte blir sen.

Vardagslyx med finess

Jag är trött och ögonen svider. Det blev lite för sent igår, som vanligt, och dessutom tror jag att pollensäsongen hjälper till lite grann också. Var in via city idag efter skolan och köpte ögondroppar för att återfukta ögonen, fotpeeling och en ansiktsmask.

Nu sitter jag framför datorn, jag har nypeelade fötter. De är lika mjuka som en barnrumpas. Jag har en ansiktsmask i ansiktet som jag väntar på ska torka. Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av kvällen med ett avsnitt av en tvserie och något gott att äta:)

Morgonstund har guld i mund?

Tidig väckning, alldeles för tidig. Jag skulle ju i säng klockan 9 igår kväll men så blev det ju icke. Jag ska bara och jag ska bara tänkte jag och mitt i allt var klockan halv 12. Huj vad jag är trött nu. I kväll ska jag minsann gå å sova tidigt!
Idag är det massage i 6 långa timmar och teori 1h som står på programmet, sen är det dags för lite träning. Sen ska jag försöka mig på att skriva lite på slutarbetet.

Nej nu borde jag ta mig iväg till skolan så jag inte blir sen som vanligt.
Moikkelis

Back home

Jag är hemma i Tfors igen efter en härlig helg. Orkar inte skriva nåt långt inlägg för jag ska sova. Tänkte mest bara meddela att jag nog lever! Har kollat på lite nya frisyrer och gillar verkligen Hayden Panettieres nyaKanske man ska skaffa sig en sån frilla?

RSS 2.0