Lillajul

Imorgon har IFK träningsdag och jag ska vara med på den. Ser fram emot den, har vilat hela dagen för att vara i topptrim i morgon :) Träning x2 och lunch på restaurang Maria. Hoppas på +5 och sol, men i slutet av november är det kanske mycket att hoppas på :P
I övrigt kommer jag att ta det riktigt lugnt trots att det är lillajul. Eventuellt förbereder jag för skurna pepparkakor och julstjärnor på söndagen. MUMS!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh, julstjärnor. Jag vill också ha!!! De måste vi baka när jag kommer upp i december, om du har någon sylt kvar då.

Jag gjorde en deg igår och bakade skurna pepparkakor nu på morgonen. Doftar härligt i hela lägenheten men Daniel fortsätter snarka för de, så doften av pepparkakor är tydligen inte en så bra väckarklocka som man skulle kunna tro. ;)

2011-11-26 @ 09:29:28
URL: http://lindasgottochblandat.blogg.se/
Postat av: sabsa

Jag har tre paket myllyn paras- deg som jag tänker vara extra gnidig med då den är importerad :P Men sylt borde finnas då jag har 1,5 burk kvar från förra året :) Hmm, man kunde ju ha tänkt sig att Daniel hade rusat upp då de började vankas pepparkakor :P

2011-11-26 @ 15:53:26
Postat av: Maria

Sylten finns faktiskt i Sverige nu, åtminstone på Kvantum i Luleå såg jag den igår! Förra året hittade vi ju inte den i Umeå... Kanske finns nu?

2011-11-26 @ 18:02:45
URL: http://mariapaavola.blogg.se/
Postat av: sabsa

Jeii :D:D Hoppas, hoppas, hoppas! Sen är det bara degen kvar att importera för den svenska är oätlig :P

2011-11-27 @ 00:37:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0