Mot sjukhuset

Nu har jag (nästan) vaknat till liv igen efter att ha kommit hem riktigt sent inatt. Idag ska jag åka till sjukhuset på besök igen. Eftersom jag tydligen inte har astma så fortsätter undersökningarna. Suck! Börjar lessna så småningom faktiskt.
Nå, för att lugna mina nerver har jag bränt en ny skiva med bra musik att vråla till i bilen (sjunga kan man ju inte direkt kalla det för så..) och så tänker jag på mina vårskutt i Göteborg och mår lite bättre=) Och ja, jag vet att jag skrev fel datum på skivan!

Uppdatering nu då. Jag har varit till sjukhuset och träffat en halsspecialist. Han korsförhörde mig om allt möjligt för att sedan kolla lite i näsa och mun. Sedan sa han att nu ska vi göra ett litet test och det kan kännas obehagligt och vips hade han tryckt en kamera genom näsan och i halsen så fick jag försöka andas så fort jag bara kunde. (Det räcker ju förstås inte med att man trycker ner kameran en gång, eller två utan då drar man "i misstag" ut den igen och får lägga dit den en tredje gång. Halleluja!! )
.
Ha konstaterade att jag måste prata med en lungspecialist igen. Enligt honom har jag symptom både av astma och en sjukdom som gör att stämbanden krampar. Hmm, varför vara normal när man kan vara udda?
.
Slutresultat: Jag får fortsätta min färd över potten för att besöka läkare....

En sadface på den

Kommentarer
Postat av: Linda

Varför skriver du dig int i sverige så slipper du åka till vasa för att träffa läkare? Borde väl finnas mer specialister på ett universitetssjukhus??



Tråkigt iallafall att dom int hittar nåt men bra att dom undersöker vidare. Skulle vara tråkigt om dom säger att det inte är nå fel och slutar undersöka när du vet att du inte mår bra.

2012-05-04 @ 10:10:07
URL: http://lindasgottochblandat.blogg.se/
Postat av: sabsa

Nå eftersom jag börja förra maj tänkte jag att jag skulle slutföra processen i Finland, men det tar lite längre än beräknat

2012-05-04 @ 13:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0