Tyrann

Tentan idag gick sådär helt okej. Jag kunde inte 100 % och det jag hade tänkt chansa på (men ville inte visa mig dummare än de redan tror jag är så jag skrev inget) hade varit rätt, men jag tror jag kan klara godkänt i alla fall och det är gott nog åt mig.

Det blev ingen ski-o idag, det blev gymmet istället. Jag fick även med mig en tyrann (Emilia) som såg till att jag verkligen inte kunde maska eller försöka slingra mig från övningar jag tycker är jobbiga. Bra i och för sig, men nu är jag trött med stort T. Tog mig bara precis fram och tillbaka till duschen från sängen.

Den inplanerade ski-o:n kommer jag troligen att köra imorgon istället. Och JAG VET jag skulle köra varannan dag, men det går inte då det ska vara för kallt på fredag så då blir det så här istället. Troligen blir det ett hyfsat lugnt pass, mest för att få skida med kartställ och vänja mig vid att orientera samtidigt. Känner mig ändå SÅ mycket piggare efter passet idag än i lördags att det känns som om jag eventuellt kanske kan träna imorgon. (Eller så försöker jag bara övertyga mig själv). Men det känns ändå som ett fall framåt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0