Operation K

Vi är ett gäng tjejer som under lägret i Åhus för en månad sen kom på att det skulle vara roligt att träffas lite oftare än på läger två gånger i året. Ja och på tävlingarna då förstås, men så där för att återuppleva lägerkänsla. Vi bildade Operation K. Det innebär att vi ska ordna träningsdagar och träningshelgen utanför föreningsgränserna och bara ha roligt. Och en liten detalj, bara tjejer är tillåtna på våra träningsdagar/-heger.
Igår hade vi vår första träningsdag och i alla fall jag hade kul. Vi började med orienteringsintervaller i Kalapää-skogen, sedan tillredde vi en lunch, åt och umgicks medan vi smälte maten och som avslutning på vår dag hade vi koordination och styrka på sportplan och i gymnasiet. Vi var bara tre stycken men å andra sidan var vi tre som inte träffas och tränar tillsammans så hemskt ofta så jag tyckte att det var kul:)
Efter maten igår planeradde vi vår fortsatta verksamhet, vi kom fram till att ha en träningsdag till redan om två veckor så tydligen gav dagen de två andra mersmak också. Sedan ska vi ordna betydligt fler under sommaren:) Att samla ihop ett gäng och spela måsafotboll eller måsarugby är nog aldrig helt fel;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0